Toimimme Turun talousalueella seuraavilla paikkakunnilla: Aura, Kaarina, Koski T, Kustavi, Lemu, Lieto, Marttila, Masku, Merimasku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Rymättylä, Sauvo, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Vehmaa ja Velkua.

Ota yhteyttä! Palvelemme sinua numerossa 0400 820 665.

Nibe ilma - vesi lämpöpumppu säästää lämmityskuluissa. Nibeltä löytyy myös tekniikkaa vanhan öljylämmityksesi tueksi. Katso päivän hinta Tarjous -sivuilta.

Öljypoltintyöt Turku ja lähikunnat

Öljynpoltinhuolto on syytä jättää ammattilaiselle. Teemme öljypolttimien huollot ja korjaukset kertahuoltona tai pidempiaikaisena sopimushuoltona. Tunnemme niin suuret kuin pienetkin merkit ja mallit, mm. Oilon sekä Bentone.

Käytämme ainoastaan uusimpia ja kustannustehokkaimpia tuotteita polttimoiden säätölaitteiden kohdalla. Näin ollen voit olla varma, että laitteesi saa lisävuosia toiminnan osalta ja mikä parasta - säästät öljyä eli suomeksi selvää rahaa lämmityskustannuksissa.

Soita tai jätä sähköinen yhteydenottopyyntö öljypolttimesi huollosta jo tänään. Palvelemme sekä kuluttajia että yrityksiä Turun lisäksi alueen muissa kunnissa sekä kaupungeissa (Raisio, Naantali, Kaarina, Lieto, Parainen sekä Paimio).

Katso kuvia

Pyydä tarjousta/ tee tilaus öljypoltinhuollosta. Soitamme sinulle ja sovimme huoltoajan.