Toimimme Turun talousalueella seuraavilla paikkakunnilla: Aura, Kaarina, Koski T, Kustavi, Lemu, Lieto, Marttila, Masku, Merimasku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Rymättylä, Sauvo, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Vehmaa ja Velkua.

Ota yhteyttä! Palvelemme sinua numerossa 0400 820 665.

Nibe ilma - vesi lämpöpumppu säästää lämmityskuluissa. Nibeltä löytyy myös tekniikkaa vanhan öljylämmityksesi tueksi. Katso päivän hinta Tarjous -sivuilta.

Viemärikuvaus

Viemärikuvaus on ammattilaisen työtä.

Viemärikuvaus kertoo putkiston kunnon ja kunnostustarpeen

Viemärit ja salaojat ovat pitkäikäisiä rakenteita. Erilaiset olosuhteet voivat merkittävästi muuttaa putkiston ikää. Ongelmien ilmetessä tai toistuessa on viemärikuvaus ainoa keino ratkaista ongelmailman rakenteiden purkua . Viemärikuvaus on nopea, edullinen ja siisti tapa selvittää putkiston kunto. Viemäreiden kuntotutkimus kertoo, kaipaavatko putket esimerkiksi korjaamista.

Viemärikuvaus soveltuu mm.

  • -viemäreiden
  • -sadevesiviemäreiden
  • -salaojien

Pienen kokonsa ansiosta viemärikameramme soveltuu myös ahtaisiin tiloihin, kuten huoneistojen runkoviemärin sivuhaaroihin.

Kamerassamme on kääntyvä kamerapää joten sillä on helppo kuvata ondelmakohta kokonaisuudessaan.

Menetelmän avulla selvitämme kuvattavan kohteen rakenteellisen ja toiminnallisen kunnon. Kamera näkee muun muassa vuodot, halkeamat, muodonmuutokset ja tukkeutumat. Kuvaus kertoo myös putkien sijainnin ja määränpään. Olipa kyseessä olemassa olevan ongelman tutkiminen tai ennaltaehkäisevä kuntotarkastus, saat meiltä selkeän tutkimusraportin. Toimitamme sen tarvittaessa sekä kirjallisena, muistitikulla tai latauslinkkinä. Ongelmakohtien lisäksi löydät raportista korjausehdotukset.  SOITA!

Pyydä tarjousta viemärikuvauksesta