Toimimme Turun talousalueella seuraavilla paikkakunnilla: Aura, Kaarina, Koski T, Kustavi, Lemu, Lieto, Marttila, Masku, Merimasku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Rymättylä, Sauvo, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Vehmaa ja Velkua.

Ota yhteyttä! Palvelemme sinua numerossa 0400 820 665.

Nibe ilma - vesi lämpöpumppu säästää lämmityskuluissa. Nibeltä löytyy myös tekniikkaa vanhan öljylämmityksesi tueksi. Katso päivän hinta Tarjous -sivuilta.

Vuodonhaulla löydämme pienetkin putkistovuodot

Vesivahinko on aina yllätys. Vahingon aiheuttaja pitää löytyä nopeasti.

Jos epäilet putkistovuotoa, epäilet että kosteutta kertyy rakenteisiin tai olet epävarma putkistosi kunnosta, niin voit tilata meiltä tarkastuksen. Etsimme vuodon ja tarvittaessa  paikkaamme sen samalla kerralla. Teemme sinulle halutessasi raportin putkistosi kunnosta ja annamme korjaussuositukset.

Käytössämme on vuotojen etsintään mm. kuuntelulaitteita, joilla voidaan kuulla vuotavan veden tai ilman ääni. Voimme myös hakea vuotoja lämpökameralla, sekä eri menetelmin riippuen etsittävän vuodon suuruudesta ja putkiston materiaaleista. Voimme myös asentaa sinulle vuodontarkkailujärsetelmän, lue lisää tästä.

Pyydä tarjousta vesivahingon kartoituksesta/ vuodonetsinnästä