Toimimme Turun talousalueella seuraavilla paikkakunnilla: Aura, Kaarina, Koski T, Kustavi, Lemu, Lieto, Marttila, Masku, Merimasku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Rymättylä, Sauvo, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Vehmaa ja Velkua.

Ota yhteyttä! Palvelemme sinua numerossa 0400 820 665.

Ilma-Vesilämpöpumppu

Lue lisää ilma-vesilämpöpumppu kampaniastamme

Lämpöpumppu ja lämpöpumpun asennus Turun seudulla

Myymme ja asennamme alan markkinajohtajien lämpöpumppuja Turun seudulla sekä muualla alueen lähikunnissa ja kaupungeissa. Lämpöpumpulla olet mukana keventämässä hiilijalanjälkeäsi ja ennen kaikkea saat selvää säästöä muista energiakustannuksistasi. Lämpöpumpulla viilennät asunnon sekä toimiston kesäaikana ja lämmität talvella.

Lämpöpumppu tuo viilennystä kesällä ja lämpöä talvella. Kylmälaite asennetaan ja huolletaan myös yrityspuolella.

Meillä on vuosien kokemus lämpöpumpputöistä, joten pystymme auttamaan sinua sopivan lämmitysmuodon ja lämmitysjärjestelmän valinnassa. Kauttamme saat myös erilaiset kylmätyöt kuten kylmälaitehuollot ja kylmälaitteiden kunnossapitotyöt. Jätä yhteystietosi täällä oheisella lomakkeella niin palaamme suuntaasi niin pian kuin mahdollista!

Haluan lämpöpumpun kotiin tai toimistoon – miten toimin?

LVI Elo Oy:lta saat lämpöpumput sekä muut lämmitysratkaisut kotiin ja konttoriin. Tulemme tarvittaessa kohteeseesi tekemään arvion tarpeistasi ja kuulemaan mitkä ovat sinun mieltymyksesi laitteiden suhteen. Saat kaiken tarvittaessa avaimet käteen –periaatteella aina laitehankinnoista asennuksiin ja tuotteen käytön opastukseen. Toimi näin:

  • jätä yhteydenottopyyntö sähköpostitse tai soita meille
  • tulemme tarvittaessa paikan päälle tekemään arvioinnin ja laadimme sinulle käyntimme jälkeen tarjouksen
  • kun tarjous on hyväksytty, valjastamme asiantuntijamme töihin kohteeseen
  • kun laitteisto on asennettu, lämpöpumppujen käytöstä pidetään nopea koulutus
  • tämän jälkeen nautit viileistä kesäpäivistä sisällä

Toimi jo tänään ja ota yhteyttä!

Pyydä tarjousta lämpöpumpusta