Toimimme Turun talousalueella seuraavilla paikkakunnilla: Aura, Kaarina, Koski T, Kustavi, Lemu, Lieto, Marttila, Masku, Merimasku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Rymättylä, Sauvo, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Vehmaa ja Velkua.

Ota yhteyttä! Palvelemme sinua numerossa 0400 820 665.

Nibe ilma - vesi lämpöpumppu säästää lämmityskuluissa. Nibeltä löytyy myös tekniikkaa vanhan öljylämmityksesi tueksi. Katso päivän hinta Tarjous -sivuilta.

Kaukolämpö

Teemme kaukolämmön alajakokeskuksien uudisasennuksia, vaihtoja ja vanhojen korjauksia niin isoihin kuin pieniinkin kiinteistöihin. Teemme myös erilaiset automatiikkatyöt ja sähkötyöt. Toteutamme sovittaessa myös tarvittavan valvonnan.

Saat kaukolämpöpaketin vaivattomasti saman katon alta. Yhteistyökumppaneidemme kanssa voimme toteuttaa myös suurempia projekteja, joihin kuuluu vanhan laitoksen purku, uuden rakentaminen sekä tekniseen tilaan liittyvät rakenteelliset muutokset. Pientalojen lämmönjakokeskuksiin kuuluu lämmönsiirtimien lisäksi säätölaitteet, kiertovesipumput, paisunta- ja varolaitteet, mittarit ja sulkuventtiilit.

Kysy lisää kaukolämpöpalveluistamme Turussa sekä alueen muissa kunnissa ja kaupungeissa. Palvelemme sopimuksen mukaisesti kaikkialla Varsinais-Suomen alueella.

Pyydä tarjousta kaukolämpötöistä